Esprais

VERNÍS ACRÍLIC

flipbox-image
368/5000 Aerosol de vernís a base de resines acríliques termoplàstiques a el dissolvent. Amb un assecat ultra-ràpid, la seva principal funció és la de protegir i ennoblir diferents superfícies. Disponible en acabat brillant, setinat i mat. Es pot aplicar sobre multitud de materials amb l'objectiu d'augmentar la seva protecció superficial i, a el mateix temps, realçar la seva brillantor.

GOTELÉ

flipbox-image
Aerosol que conté un producte formulat a base d'una exclusiva dispersió de poliuretà, que imita de forma fàcil i senzilla l'estructura del gotejat. Ideal per a la renovació i reparació d'aquest tipus d'estucat.

PINTURA ESPRAI BORRABLE

flipbox-image
Aerosol de pintura base aigua de ràpid assecat, alta opacitat i acabat mat. Usos: Marcatges temporals sobre superfícies no poroses (construcció, esdeveniments esportius, decoració cinematogràfica, jocs infantils, decoracions temporals ...) i situacions que requereixin pintura en esprai de fàcil eliminació posterior. Resistent a la manipulació. No s'empolvora. S'elimina fregant amb un drap humit o aigua a pressió.

PINTURA GALVANITZADA ZINC

flipbox-image
Esmalt acrílic vinílic d'assecat molt ràpid, formulat amb resines d'altíssima qualitat i pols de zinc laminar micronitzat. Molt adequat per al pintat de maquinària de tota mena, així com estructures de ferro que requereixin una manipulació gairebé immediata després de ser pintades.

PINTURA LUMINISCENT

flipbox-image
Aerosol de pintura base aigua composta per pigments que es carreguen amb la llum en un curt espai de temps, per emetre-la en absència de la mateixa durant un llarg període de temps.

ESPRAI COLORS RAL

flipbox-image
Esprai de pintura acrílica de base dissolvent. Capacitat 400 ml. Acabat Brillant. Carta de colors: 42 Colors RAL

CARTA DE COLORS RAL ESPRAI COLORS