Pintures plàstiques

A Kinkolor t’oferim una gran varietat en pintura plàstica a l’aigua d’acabat mat, setinat i de molt bon cobriment.

Una pintura de qualitat, molt resistent a la intempèrie, transpirable, impermeable, especialment indicada per a la decoració d’interior i exterior. Pregunta’ns i t’assessorarem!

JALLUT 999

flipbox-image
Pintura plàstica Molt Mate Professional. Parets Interior i Exterior. Corregeix defectes visuals.

Jallut Jalfix

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica colorable Mate Extra. Elimina les brillantors de les pastes. Parets Exterior/Interior. Excel·lent acabat.

Jallut Jalfix Sat

flipbox-image
Pintura plàstica Satinada per parets Exterior / Interior. Extraordinària blancor, colorable amb Sistema tintomètric Jallut.

JALLUT JALPLAST

flipbox-image
Pintura plàstica de gamma elemental d'alta blancor i bon poder de cobertura. Per a la protecció i decoració d'interiors i exteriors.

JALLUT JALUX

flipbox-image
Pintura plàstica de Gamma Superior. Destinada a l'ús d'Interior i Exterior. Excel·lent acabat. Blanc neu. Fàcil d'aplicar.

JALLUT PETREO

flipbox-image
Revestiment texturat llis diluible amb aigua. Dissimula imperfeccions de l'suporto i cobreix petites fissures. Alta resistència a l'exterior.

Jallut una passada

flipbox-image
Pintura plàstica vinílica mat decorativa. Parets interiors. Només cal una capa, no degota ni esquitxa. Amb Reixeta incorporada.

Jallut Jalfond

flipbox-image
Imprimació fixadora a l'aigua. Repintable amb tot tipus de pintures. Possibilitat de tenyir (5% màxim de tint).

MONTÓ MAGNUM +

flipbox-image
Pintura per a parets i sostres d'alta lavabilidad, cobriment, blancor i acabat sedós. De fàcil aplicació i alt rendiment. Ideal per a la decoració d'interiors en general.

MONTÓ MASSIMA +

flipbox-image
Esmalt a l'aigua per a parets i sostres. Per decorar llisos d'alta qualitat pel seu tacte sedós, acabat i anivellament. De màxima durada per la seva resistència a taques i rascades, fins i tot en colors intensos. Producte ideal per a l'aplicació professional, treballs d'altes prestacions més ràpids, efectius i rendibles.

MONTÓ OVALDINE

flipbox-image
Pintura acrílica mat parets i sostres, darrera generació. Formulada especialment per resistir el pas de el temps, taques i rascades. Màxima lavabilidad, facilitat d'aplicació i elevada cobriment i rendiment. Tecnologia Tixoless (0 esquitxat). Multiadherente i perfumada. Permet habitar espais immediatament. Conté conservant antifloridura.

MONTÓ UNO ZERO

flipbox-image
Pintura plàstica mat interior/exterior, bona blancor, cobriment i lavabilidad. Especialment indicat per a centres d'ús públic, comerços, hospitals, residències, hostaleria, guarderies, escoles, habitacions de nens ... Zero (bacteris, fongs, emissions i olor). Certificat activitat antibacteriana: reducció de l'99,9% en 24 hores. Qualitat emissions A +, permet habilitar espais immediatament sense molestes olors.

Duraval Infinity Deco

flipbox-image
Pintura plàstica d'acabat mat sedós, molt rica en resines. Formulada amb additius especials que eviten que les taques penetrin en la pintura. Gran resistència dels colors als freguis i brillantors, a la neteja amb aigua i sabó i als frecs. Resistència provada a les taques, que es poden eliminar fàcilment amb un drap humit i sabó.

Duraval Additiu antifloridura

flipbox-image
Concentrat en dispersió aquosa de substàncies especials per a la protecció de la pel·lícula superficial de la pintura o revestiment.

MONTÓ NEVADA

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica d'excel·lent aplicació, cobriment i rendiment. Bona blancor i resistència al fregament i no esquitxa. Es pot utilitzar en exterior en climes benèvols.

REVETON NÓVEX M-500

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat de bona lavabilidad i cobriment per al treball diari de l'professional quan necessita aplicar color de forma fàcil, sense repassos i respectuosa amb el medi ambient.

Revetón Nóvex Neu

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat de bona lavabilidad, cobriment i blancor blavosa per al treball diari de l'professional.

REVETÓN NÓVEX INTERIOR-EXTERIOR

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat per a professionals que busquin facilitat d'aplicació.

REVETON NÓVEX ALT COBRIMENT

flipbox-image
Pintura plàstica especial per a nous suports com guix projectat, laminat o escaiola.

Revetón Nóvex Ecològica

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat sedós de bona lavabilidad, cobriment i sense olor. Respecta la salut i el medi ambient pel que és compatible amb l'activitat diària tant professional com particular.

REVETÓN NÓVEX EXTRAMATE

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica extramate molt rentable i d'excel·lent cobriment. Minimitza les irregularitats de el suport, permet cobrir massilles i no marca els repassos. Monocapa en suports blancs i pastissos. Blanc blavós.

REVETON ANTISALNITRE

flipbox-image
Recomanat per bloquejar l'aparició de salnitre en superfícies poroses típiques de la construcció: maó, morter, formigó, pedra, etc. Impregnant el suport prèviament, permet també l'eliminació de salnitre i eflorescències existents mitjançant fregament.

PROTECTOR ANTIGRAFFITI

flipbox-image
Producte basat en emulsions polimèriques a l'aigua. Tractament preventiu contra l'aplicació de graffiti en tot tipus de superfícies, com ara ciment, pedres naturals, estucs. Redueix dràsticament l'adherència de graffitis i impedeix la seva penetració en el substrat, facilitant la seva eliminació. Redueix l'absorció d'aigua. Permet la respiració de les parets.

REMOVEDOR GRAFFITIS

flipbox-image
Removedor de graffitis basat en diluents especials superactivos. Es destina a l'eliminació de graffiti en superfícies sense protecció. També pot ser usat com a decapant de tot tipus de tintes utilitzades. No ataca els materials on s'ha aplicat els graffitis o tintes, com ara pedra, metall, plàstics, etc.

TOLLENS TINT UNIVERSAL

flipbox-image
186/5000 Colorant líquid d'alta concentració per tenyir tot tipus de pintures tant de dilució en aigua (plàstics, esmalts a l'aigua, ...) com en dissolvent (esmalts sintètics de decoració).