Kinkolor | Pintures

Pintures

Kinkolor t’ofereix una gran varietat de pintures. Sigui el que sigui el que necessitis… ho tenim!

Disposem d’un àmplia gamma de pintures per a la decoració i rehabilitació de façanes. Fes que la teva façana llueixi amb llum pròpia amb els nostres revestiments d’alta qualitat.

ANTI FISSURES

REVETÓN IMPERTRESA

flipbox-image
Revestiment elàstic antifissures a base de resines acríliques fotoreticulantes d'alta protecció i durabilitat per a façanes. Acabat llis mat. Rendiment: Fissures fins 1 mm: Consum mínim 0,45 L / m². Garantia: Fins a 10 anys.

REVETÓN NG

flipbox-image
Revestiment elàstic antifissures a base de resines acríliques fotoreticulantes de màxima protecció i durabilitat per a façanes sotmeses a condicions exigents. Acabat llis mat sedós. Rendiment: Fissures fins 1 mm: Consum mínim 0,45 L / m². Garantia: Fins a 15 anys.

MONTÓ OVALDINE

flipbox-image
Impermeabilitzant elàstic foto-reticulable, amb conservant antifloridura per a superfícies verticals. Continu, antifissures, microporós, rentable i flexible. Estable a temperatures extremes (des de -20 a 60 ºC) .Elasticidad I4 segons NORMA AFNOR 84-402/403.

JALLUT RETIJAL

flipbox-image
Pintura ideal per a la protecció i embelliment de tota classe de superfícies en maçoneria exterior. Resisteix la formació de fissures gràcies a la seva capacitat d'elongació i recuperació.

IMPERMEABILITZANTS

DURAVAL ANTIDEGOTERS

flipbox-image
Revestiment elàstic per a impermeabilització de cobertes. Propietats: Impermeabilitat a l'aigua de pluja. Transitable. Elàstic, fins i tot a canvis bruscos de temperatura. Perfecta adaptabilitat. Bona adherència sobre superfícies habituals de la construcció. Inalterable als àlcalis de ciment (insaponificable). Fàcil aplicació. Sense quitrans, asfalts ni plastificants. Resistent a la intempèrie, raigs UV i als l'ozó.

DURAVAL VERNÍS FIXADOR

flipbox-image
Vernís impermeabilitzant per a suports minerals. Impermeable a l'aigua de pluja. Transpirable al vapor d'aigua. Protegeix formant pel·lícula consolidant superficial. Bona adherència sobre les superfícies habituals de la construcció. Inalterable als àlcalis de ciment (insaponificable). Resistent a la intempèrie, raigs UV i als l'ozó. Redueix l'acció de tacat per sals solubles.

DURAVALL Vernís hidrofugant

flipbox-image
Hidrofugant per suports minerals. Propietats Principals: Excel·lent protector hidròfug. Transpirable a el vapor d'agua.Penetra en el suport i el protegeix sense formar pel·lícula. Consolidant superficial. Bona adherència sobre les superfícies habituals de la construcció. Inalterable als àlcalis de ciment (insaponificable). Resistent a la intempèrie, raigs UV i als l'ozó. Redueix l'acció de tacat per sals solubles. Producte amb Marcat CE: Protecció anticarbonatació.

MONTÓ IMPERSIL

flipbox-image
Emulsió barreja de silà i siloxà (silicones), exemptes de dissolvents. Hidrofugant invisible als l'aigua, penetrant, no altera l'aspecte de les superfícies tractades. Impedeix l'absorció de l'aigua, elevada transpirabilitat. En el cas d'aplicar una segona mà es recomana fer-ho sense que s'hagi assecat la primera.

MONTÓ TEJAMONT

flipbox-image
Impermeabilitzant elàstic fotoreticulable per a superfícies transitables de pas limitat, terrasses o cobertes. Continu, antifissures, microporós, rentable i estable a temperatures extremes (des de -20 a 60 ºC). Per garantia imprescindible l'ús de malla. Es recomana utilitzar el primer impermeabilització.

REVETÓN ANTIGOTERAS POLIURETANO

flipbox-image
Impermeabilització de cobertes inclinades, terrats, terrasses o balcons de trànsit de vianants ocasional (formigó, morter de ciment, ceràmica, metall, teules, etc.). Protecció d'alers i elements annexos en façanes o cobertes. Renovació i protecció d'antigues impermeabilitzacions. Segellat en reparacions en façanes o cobertes. Protecció impermeabilitzant d'escuma de poliuretà projectada. Impermeabilització de majors prestacions i durabilitat incorporant una armadura entre capes.

JALLUT FIBRA

flipbox-image
Revestiment elàstic a l'aigua de capa gruixuda, totalment impermeable i transpirable. Nova formulació amb fibra de vidre que li confereix unes importants prestacions: Màxima cobriment i excel·lent resistència a la intempèrie.

LLISOS I RUGOSOS

MONTÓ NEVADA

flipbox-image
Revestiment llis, de bona blancor, resistència i cobriment. Per a ús en obra blanca.

MONTÓ OVALDINE

flipbox-image
Revestiment llis de naturalesa acrílica a l'aigua de màxima qualitat i prestacions per a impermeabilització i decoració de façanes. És de bon ancoratge i impermeable a l'aigua de pluja, sòlid a la llum, permeable el vapor d'aigua, d'elevada resistència a la carbonatació, transpirable i d'excel·lent suavitat d'aplicació. Conté conservant antifloridura i antialgues. Marcat CE com a revestiment de protecció de l'formigó.

MONTÓ OVALTEX

flipbox-image
Revestiment rugós a l'aigua per a la protecció i decoració de façanes amb les màximes exigències. Destaca la seva blancor i resistència a el pas el temps. Amb conservant antifloridura.

REVETÓN ABSYDE

flipbox-image
Revestiment a base de resines siloxánicas i acríliques pures de màxima protecció, transpirabilitat i durabilitat per a façanes sotmeses a condicions exigents. Acabat llis mat. Rendiment: 8-10m²/l Garantia: Fins a 10 anys.

REVETÓN CLASSICAL

flipbox-image
Pintura mural ecològica d'aspecte mat vellutat especialment indicada en intervencions de conservació i restauració natural permetent realitzar efectes estètics i cromàtics de gran bellesa segons les tècniques tradicionals que recorden pàtines, frescos i envellits. A base de calç grassa perfectament hidratada, terres colorants, carbonat càlcic micronitzat i additius especials. Acabat llis mat.

REVETÓN COTEFILM

flipbox-image
Imprimació fixadora acrílica per a la preparació de suports a pintar a interior o exterior.

REVETÓN CUBIC

flipbox-image
Revestiment acrílic d'alta protecció i durabilitat per a façanes. Acabat texturat fi mat. Rendiment: 8-12m² / l Garantia: Fins a 10 anys.

REVETÓN KONIC

flipbox-image
Revestiment acrílic per a protecció i decoració de façanes. Acabat llis mat. Rendiment: 8-12m² / l Garantia: Fins a 5 anys.

REVETÓN Morter acrílic

flipbox-image
Revestiment llis, de bona blancor, resistència i cobriment. Per a ús en obra blanca.

REVETÓN REV-CRIL

flipbox-image
Revestiment acrílic per a protecció i decoració de façanes. Acabat llis mat. Rendiment: 8-12m² / l Garantia: Fins a 5 anys.

REVETÓN 100

flipbox-image
Revestiment 100% acrílic pur de màxima protecció i durabilitat per a façanes sotmeses a condicions exigents. Acabat llis mat sedós. Rendiment: 8-12m² / l Garantia: Fins a 5 anys.

REVETÓN SILICONE

flipbox-image
Revestiment a base de resines acríliques i siloxánicas d'alta protecció, transpirabilitat i durabilitat per a façanes. Acabat llis mat. Rendiment: 8-12m² / l Garantia: Fins a 10 anys.

REVETÓN SIMILAR

flipbox-image
Revestiment acrílic d'alta protecció i durabilitat per a façanes. Acabat llis mat. Rendiment: 8-12m² / l Garantia: Fins a 7 anys.

A Kinkolor t’oferim una gran varietat en pintura plàstica a l’aigua d’acabat mat, setinat i de molt bon cobriment.

Una pintura de qualitat, molt resistent a la intempèrie, transpirable, impermeable, especialment indicada per a la decoració d’interior i exterior. Pregunta’ns i t’assessorarem!

JALLUT 999

flipbox-image
Pintura plàstica Molt Mate Professional. Parets Interior i Exterior. Corregeix defectes visuals.

Jallut Jalfix

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica colorable Mate Extra. Elimina les brillantors de les pastes. Parets Exterior/Interior. Excel·lent acabat.

Jallut Jalfix Sat

flipbox-image
Pintura plàstica Satinada per parets Exterior / Interior. Extraordinària blancor, colorable amb Sistema tintomètric Jallut.

JALLUT JALPLAST

flipbox-image
Pintura plàstica de gamma elemental d'alta blancor i bon poder de cobertura. Per a la protecció i decoració d'interiors i exteriors.

JALLUT JALUX

flipbox-image
Pintura plàstica de Gamma Superior. Destinada a l'ús d'Interior i Exterior. Excel·lent acabat. Blanc neu. Fàcil d'aplicar.

JALLUT PETREO

flipbox-image
Revestiment texturat llis diluible amb aigua. Dissimula imperfeccions de l'suporto i cobreix petites fissures. Alta resistència a l'exterior.

Jallut una passada

flipbox-image
Pintura plàstica vinílica mat decorativa. Parets interiors. Només cal una capa, no degota ni esquitxa. Amb Reixeta incorporada.

Jallut Jalfond

flipbox-image
Imprimació fixadora a l'aigua. Repintable amb tot tipus de pintures. Possibilitat de tenyir (5% màxim de tint).

MONTÓ MAGNUM +

flipbox-image
Pintura per a parets i sostres d'alta lavabilidad, cobriment, blancor i acabat sedós. De fàcil aplicació i alt rendiment. Ideal per a la decoració d'interiors en general.

MONTÓ MASSIMA +

flipbox-image
Esmalt a l'aigua per a parets i sostres. Per decorar llisos d'alta qualitat pel seu tacte sedós, acabat i anivellament. De màxima durada per la seva resistència a taques i rascades, fins i tot en colors intensos. Producte ideal per a l'aplicació professional, treballs d'altes prestacions més ràpids, efectius i rendibles.

MONTÓ OVALDINE

flipbox-image
Pintura acrílica mat parets i sostres, darrera generació. Formulada especialment per resistir el pas de el temps, taques i rascades. Màxima lavabilidad, facilitat d'aplicació i elevada cobriment i rendiment. Tecnologia Tixoless (0 esquitxat). Multiadherente i perfumada. Permet habitar espais immediatament. Conté conservant antifloridura.

MONTÓ UNO ZERO

flipbox-image
Pintura plàstica mat interior/exterior, bona blancor, cobriment i lavabilidad. Especialment indicat per a centres d'ús públic, comerços, hospitals, residències, hostaleria, guarderies, escoles, habitacions de nens ... Zero (bacteris, fongs, emissions i olor). Certificat activitat antibacteriana: reducció de l'99,9% en 24 hores. Qualitat emissions A +, permet habilitar espais immediatament sense molestes olors.

Duraval Infinity Deco

flipbox-image
Pintura plàstica d'acabat mat sedós, molt rica en resines. Formulada amb additius especials que eviten que les taques penetrin en la pintura. Gran resistència dels colors als freguis i brillantors, a la neteja amb aigua i sabó i als frecs. Resistència provada a les taques, que es poden eliminar fàcilment amb un drap humit i sabó.

Duraval Additiu antifloridura

flipbox-image
Concentrat en dispersió aquosa de substàncies especials per a la protecció de la pel·lícula superficial de la pintura o revestiment.

MONTÓ NEVADA

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica d'excel·lent aplicació, cobriment i rendiment. Bona blancor i resistència al fregament i no esquitxa. Es pot utilitzar en exterior en climes benèvols.

REVETON NÓVEX M-500

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat de bona lavabilidad i cobriment per al treball diari de l'professional quan necessita aplicar color de forma fàcil, sense repassos i respectuosa amb el medi ambient.

Revetón Nóvex Neu

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat de bona lavabilidad, cobriment i blancor blavosa per al treball diari de l'professional.

REVETÓN NÓVEX INTERIOR-EXTERIOR

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat per a professionals que busquin facilitat d'aplicació.

REVETON NÓVEX ALT COBRIMENT

flipbox-image
Pintura plàstica especial per a nous suports com guix projectat, laminat o escaiola.

Revetón Nóvex Ecològica

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica mat sedós de bona lavabilidad, cobriment i sense olor. Respecta la salut i el medi ambient pel que és compatible amb l'activitat diària tant professional com particular.

REVETÓN NÓVEX EXTRAMATE

flipbox-image
Pintura plàstica acrílica extramate molt rentable i d'excel·lent cobriment. Minimitza les irregularitats de el suport, permet cobrir massilles i no marca els repassos. Monocapa en suports blancs i pastissos. Blanc blavós.

REVETON ANTISALNITRE

flipbox-image
Recomanat per bloquejar l'aparició de salnitre en superfícies poroses típiques de la construcció: maó, morter, formigó, pedra, etc. Impregnant el suport prèviament, permet també l'eliminació de salnitre i eflorescències existents mitjançant fregament.

PROTECTOR ANTIGRAFFITI

flipbox-image
Producte basat en emulsions polimèriques a l'aigua. Tractament preventiu contra l'aplicació de graffiti en tot tipus de superfícies, com ara ciment, pedres naturals, estucs. Redueix dràsticament l'adherència de graffitis i impedeix la seva penetració en el substrat, facilitant la seva eliminació. Redueix l'absorció d'aigua. Permet la respiració de les parets.

REMOVEDOR GRAFFITIS

flipbox-image
Removedor de graffitis basat en diluents especials superactivos. Es destina a l'eliminació de graffiti en superfícies sense protecció. També pot ser usat com a decapant de tot tipus de tintes utilitzades. No ataca els materials on s'ha aplicat els graffitis o tintes, com ara pedra, metall, plàstics, etc.

TOLLENS TINT UNIVERSAL

flipbox-image
186/5000 Colorant líquid d'alta concentració per tenyir tot tipus de pintures tant de dilució en aigua (plàstics, esmalts a l'aigua, ...) com en dissolvent (esmalts sintètics de decoració).

ACRIPOL PISCINES

flipbox-image
Pintura de poliuretà d'alta resistència desenvolupada per al pintat de piscines de polièster.

JALLUT ACRISOL

flipbox-image
Pintura acrílica, hidrodiluible, d'alta resistència a l'aigua i a el desgast. Gran adherència i fàcil aplicació, per al pintat de frontons, pistes de tennis, piscines, garatges, etc.

JALLUT JALPISCINA

flipbox-image
Pintura per a piscines acrílica a l'dissolvent. Suporta la pressió capil·lar evitant la formació de bombolles en les parets de les piscines.

MONTÓ MONTOSPORT POSEIDÓN

flipbox-image
Pintura semi-mat per a piscines de formigó, a l'clorocautxú, de molt bona resistència als agents químics, alcalinitat i humitats.

MONTÓ MONTOSPORT

flipbox-image
Pintura acrílica a l'aigua per sòls d'elevada resistència a la fricció ia la intempèrie.

MONTÓ EPOX AQUA

flipbox-image
Pintura epoxídica a l'aigua interior, per a ús en instal·lacions sanitàries o alimentàries, de dos components, per al pintat sobre parets directament o reforçades amb fibra de vidre teixida així com per al pintat de dipòsits d'aigua potable fixos.

MONTÓ ANTICALÒRICA

flipbox-image
Pintura anticalòrica a el dissolvent, de color negre i acabat mat, ideada per resistir temperatures de 400ºC. en règim continu.

MONTÓ MONTOEPOX TERRES

flipbox-image
Pintura epoxi multiús, de dos components a el dissolvent, ideal per al pintat de sòls i metalls als quals els confereix elevada resistència química i mecànica.

MONTÓ MAGNUM ECOLÒGIC

flipbox-image
Pintura plàstica amb certificat ecològic, d'alt rendiment cobriment i anivellament.

MONTÓ PAVIMONT

flipbox-image
Pintura a base de resines acríliques a el dissolvent, per a aplicar sobre ciment i asfalts amb bona resistència als àlcalis i als àcids. Especialment dissenyada per a senyalització.

MONTÓ CLOROCAUCHO

flipbox-image
Pintura a l'clorocautxú multiús, ideal per al pintat de sòls i metalls, als quals els confereix elevada resistència química i mecànica.

MONTÓ TIOWAY ANTITAQUES

flipbox-image
Pintura aïllant sense olor, enmig solvent, per a l'eliminació de fums i taques.

MONTÓ SMART ANTIRRADIACIONS

flipbox-image
Revestiment acrílic funcional a base de grafit. Ideal com a imprimació per l'atenuació dels nivells d'ones electromagnètiques gràcies a les seves propietats reflectiu-conductores.

MONTÓ QUITAMONT

flipbox-image
Decapant semigelificat d'acció ràpida. Per eliminar tot tipus de pintures sobre qualsevol suport. Exempt de clorur de metilè.

MONTÓ MONTOLIMP

flipbox-image
Producte en esprai llest a l'ús per a la conservació i tractament de materials de construcció o maçoneria mitjançant el control microbià i la contaminació per molsa, algues i fongs.

MONTÓ MONTOPLAS

flipbox-image
Additiu amb conservant antifloridura. Producte emprat per a la conservació de recobriments a l'aigua, mitjançant el control microbià, per tal de protegir la superfície.

DURAVAL ARES

flipbox-image
Pintura antitaques per parets i sostres, formulada amb la nova tecnologia Hydro PLIOLITE®. En base aquosa cobreix i bloqueja les taques de fums, greixos, humitats seques, etc.

DURAVAL ARES PLIOWAY

flipbox-image
Pintura antitaques per a parets i sostres, a força de resina Plioway Ultra, en base dissolvent. Cobreix i bloqueja les taques de nicotina, fum, humitats seques, greix, etc. Bona cobriment i adherència. Elimina l'olor de les superfícies amb humitats o després d'un incendi. No forma tensió de l'film. Extra mat, dissimula les imperfeccions de el suport. Alt nivell de blancor. No grogueja. Fàcil aplicació. No degota ni esquitxa. Repintable amb pintures a l'aigua.

JALLUT JALMUREX

flipbox-image
Pintura a l'dissolvent amb màxima adherència. Primari Anticarbonatació. Recobriment d'altes prestacions. Destinat a la restauració d'estades. Fixació de fums. Blanc i colors pastís.

VERNISSOS I OLIS

MONTÓ ACQUA

flipbox-image
Vernís poliuretà a l'aigua, mat i transparent, ús per al vernissat de fustes on es desitgi bona resistència a la fricció i als detergents. Producte d'interiors.

TOLLENS Oli tarimes fusta

flipbox-image
Barreja d'olis naturals que impregna, nodreix i protegeix la fusta exposada a el sol i que amb el pas el temps ha perdut brillantor i color. No forma pel·lícula. Hidròfug. Resistent als raigs UV.

TOLLENS Oli teka

flipbox-image
Barreja d'olis naturals que impregnen, nodreixen i protegeixen la fusta exposada a el sol i que amb el pas el temps ha perdut brillantor i color. Evita que la fusta es posi gris. Hidròfug. Resistent als raigs UV.

TOLLENS Alta resistència brillant

flipbox-image
Vernís amb resines alquídiques de poliuretà que proporciona una gran resistència a cops, ratllades, a l'aigua, a les taques i una gran elasticitat. Acabat que ressalta el vetejat de la fusta.

TOLLENS Alta resistència satinat

flipbox-image
Vernís a l'aigua amb resines acríliques modificades amb poliuretà que proporciona una gran resistència a cops i ratllades, a l'aigua, a les taques i una gran elasticitat. No grogueja, sense olor i assecat ràpid. Ressalta el vetejat de la fusta.

TOLLENS Parquet i escales

flipbox-image
Vernís a l'aigua amb resines acrílic-uretanadas que proporciona una excel·lent resistència a l'abrasió, a l'impacte, a l'aigua i a les taques. Aspecte i tacte de fusta natural, gran transparència i assecat ràpid.

TOLLENS Climes extrems

flipbox-image
Vernís formulat amb resines alcídiques i filtres ultraviolats que proporcionen una gran elasticitat i resistència a condicions ambientals de gran humitat, xocs tèrmics, a l'efecte d'el sol i a el desgast. Gran retenció de la brillantor.

TOLLENS Vernís marí brillant

flipbox-image
Vernís amb resines alcídiques i filtres ultraviolats que proporciona una gran duresa i resistència a condicions ambientals de gran humitat i sotmeses a l'efecte de el sol i a el desgast. Gran retenció de la brillantor.

TOLLENS DECKING antilliscant

flipbox-image
Protector a porus obert, formulat en base a una solució trihíbrida amb resines acríliques, alcídiques i de poliuretà, que aporta duresa, elasticitat, resistència a l'abrasió i proporciona un desgast homogeni. Les seves partícules especials prevenen el lliscament en zones mullades. Impregnant, microporós, hidròfug. Amb Excel·lent resistència a l'acció de el sol gràcies als filtres ultraviolats de triple espectre.

TOLLENS Fons al disolvent incolor

flipbox-image
Protector llest a l'ús en base solvent per a fusta nova o ja tractada. Eficaç contra l'eliminació del corc, tèrmits, fongs destructors de la fusta i fongs de l'blavós. Penetra fàcilment i proporciona una preparació per al seu posterior tractament amb vernissos i protectors d'acabat.

TOLLENS Protector llarga durada mate

flipbox-image
Protector a porus obert (no forma pel·lícula) amb resines alcídiques de nivell molecular i alt contingut en oli amb gran capacitat d'impregnació. Resisteix l'acció de el sol a l'contenir filtre i pigments micropartícula captadors de raigs UV. Repel·leix l'aigua, regula la humitat de la fusta. De fàcil manteniment al no haver de polir. Conté conservant antifloridura per a la protecció superficial de la pel·lícula.

TOLLENS Protector llarga durada satinat

flipbox-image
Protector a porus obert (no forma pel·lícula) a l'aigua amb resines acríliques micropartícula que proporcionen una gran capacitat d'impregnació. Resisteix l'acció de el sol a l'contenir filtre UV d'ampli espectre i pigments micropartícula captadors de raigs UV. Repel·leix l'aigua, regula la humitat de la fusta. De fàcil manteniment al no haver de polir. Conté conservant antifloridura per a la protecció superficial de la pel·lícula.

CEDRIA Blanc Austràlia

flipbox-image
Lasur blanc intens amb filtres solars que combina les últimes tendències decoratives amb els avenços en tecnologia per a fusta. Bloqueja els tanins i exsudats i evita les taques negres que aquests produeixen. Protegeix i manté la blancor fins i tot en fustes resinoses, respecta l'aspecte natural de les betes i no grogueja. Eficaç protecció de l'film. altament Hidròfug.

CEDRIA BARNI-SOL

flipbox-image
Lasur incolor a porus obert d'alt contingut en sòlids que ofereix màxima durabilitat i flexibilitat interna. Important:: En fustes exposades a el sol cal aplicar prèviament un lasur pigmentat per reforçar l'acció solar. Extraordinària resistència als raigs U.V. No quartera, de manera que en el manteniment no cal polir.

CEDRIA FONS[:es}FONDO

flipbox-image
Base impregnant especialment indicada per protegir fustes noves coníferes i frondoses. Protegeix contra fongs i insectes xilòfags (corcs i tèrmits). Estabilitza la fusta, evita reansorviments. Afavoreix l'estabilitat dimensional de la fusta. Hidròfug, repel·leix l'aigua.

CEDRIA DEKOR-LASUR

flipbox-image
Lasur a porus obert a força de resines acríliques amb pigments de colors transparents. Sense olor. Fàcil Aplicació. Doble protecció als raigs U.V. Eficaç protecció de l'film. Hidròfug: repel·leix l'aigua i regula la humitat.

CEDRIA FON-TIN

flipbox-image
Lasur mat en color i incolor per tenyir i protegir tot tipus de fustes. Acció bloquejadora de tanins. Excel·lent penetració i adherència. Eficaç protecció de l'film. Hidròfug, repel·leix l'aigua.

CEDRIA NANO Tarimes[:es}Tarimas

flipbox-image
Lasur per a terres i tarimes. Basat en la nanotecnologia. Resistent a l'aigua salada. Opcionalment antilliscant. Protegeix la fusta de l'aigua salada. Inalterable almenys 18 mesos seguint els processos d'aplicació indicats. Màxima durabilitat amb ultra filtres U.V.

CEDRIA SOL-LASUR

flipbox-image
Lasur incolor a porus obert a força de resines acríliques amb ultra filtres solars. Augmenta la resistència a l'acabat de fustes exposades a exteriors. Important: A fustes exposades a el sol cal aplicar prèviament un lasur pigmentat per reforçar l'acció solar doncs un lasur incolor és insuficient. Sense olor. Hidròfug: repel·leix l'aigua i regula la humitat. No altera el color natural de la fusta.

ESMALTS I IMPRIMACIONS

TOLLENS ESMALT ALTA BRILLANTOR

flipbox-image
Esmalt antioxidant brillant a l'aigua. Formulat amb resines de nova generació que permeten l'aplicació directa sobre ferro i òxid sense imprimació prèvia, també li aporten gran flexibilitat i duresa per pintar sobre fusta i altres superfícies amb una gran resistència a la intempèrie, gràcies també al seu alt nivell de brillantor. La seva bona brotxabilitat i cobriment permet aconseguir acabats de gran qualitat.

TOLLENS SATINAT SEDA

flipbox-image
Esmalt a l'aigua d'acabat extra mat, formulat amb resines acríliques que no groguegen a l'interior i additius especials que repel·leixen les taques. Molt rentable i resistent als cops i ratllades. La seva excel·lent anivellació, brotxabilitat i cobriment permeten aconseguir acabats de gran qualitat.

TOLLENS ESMALT EXTRA MATE

flipbox-image
Esmalt a l'aigua d'acabat extra mat, formulat amb resines acríliques que no groguegen a l'interior i additius especials que repel·leixen les taques. Molt rentable i resistent als cops i ratllades. La seva excel·lent anivellació, brotxabilitat i cobriment permeten aconseguir acabats de gran qualitat.

TOLLENS ANTIOXIDANT

flipbox-image
Esmalt antioxidant d'acabat pavonat (gra fi) que s'aplica directe sobre ferro i òxid. Amb pigments anticorrosius de zinc actius i partícules de ferro micáceo d'alta laminaridad, ofereix una excel·lent protecció contra l'oxidació.

TOLLENS ANTIOXIDANT FORJA

flipbox-image
Esmalt antioxidant d'acabat pavonat (gra fi) que s'aplica directe sobre ferro i òxid. Amb pigments anticorrosius de zinc actius i partícules de ferro micáceo d'alta laminaridad, ofereix una excel·lent protecció contra l'oxidació.

TOLLENS IMPRIMACIÓ MÀXIMA ADHERÈNCIA

flipbox-image
Imprimació multiús per a suports de difícil adherència.

TOLLENS esmalt rajoles

flipbox-image
Esmalt brillant a l'aigua formulat amb resines de poliuretà i conservant antifloridura per a pintar les rajoles en cuines i banys sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt mobles

flipbox-image
Esmalt setinat a l'aigua formulat amb resines de poliuretà i acríliques per a pintar armaris de melamina i de fusta envernissada en cuines i banys. Amb conservant antifloridura. Sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt xemeneies

flipbox-image
Esmalt setinat negre resistent a altes temperatures (fins a 360 ºC) per a pintar xemeneies, canonades i estufes de ferro en interior i exterior sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt radiadors

flipbox-image
Esmalt setinat a l'aigua formulat amb resines de poliuretà i acríliques que resisteix temperatures de fins a 90ºC. Amb conservant antifloridura. Sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt sanitaris

flipbox-image
Esmalt brillant de poliuretà i de dos components per a pintar superfícies ceràmiques com sanitaris i rajoles sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS efecte pissarra

flipbox-image
Pintura a l'aigua d'acabat similar a les pissarres tradicionals per guix.

TOLLENS PREPARADOR SUPERFÍCIES

flipbox-image
Netejador professional que elimina el greix, la brutícia, la nicotina i el sutge de la superfície a pintar. Permet una bona adherència de la pintura. Ideal per racons de difícil accés.

OWATROL OIL

Oli versàtil i altament penetrant. Seca a l'aire. Es pot emprar només o com a additiu per a pintura. Quan s'empra sol, proporciona un acabat resistent i flexible, eliminant l'excés d'humitat i aire; desplaçant de l'metall rovellat, i frenant l'oxidació. Satura els porus de la fusta seca per evitar l'escrostonat de la pintura. Afegit a qualsevol pintura a base d'oli o alquídica, proporciona major temps d'obertura, major fluïdesa, adhesió més forta i manté la qualitat inherent de la pintura sense afectar la seva aparença o temps d'assecat.

REVETÓN ESMALT SINTÈTIC

flipbox-image
Per a la protecció de superfícies metàl·liques que requereixin bona resistència a la corrosió (portes, finestres, reixes, tanques, arrambadors, tubs de conducció, vehicles industrials, exteriors de dipòsits, etc.)

MONTÓ ACRIPOL

flipbox-image
Superesmalte acrílic-poliuretà, de dos components, reticulat amb poliuretans alifàtics que compleix les màximes exigències en decoració.

MONTÓ FERRORITE

flipbox-image
Esmalt antioxidant brillant, d'elevada protecció contra la corrosió. Aplicable directament sobre ferro sense necessitat d'imprimació i sobre ferro amb signes d'oxidació.

MONTÓ FERRORITE FORJA

flipbox-image
Esmalt antioxidant efecte forja, d'elevada protecció contra l'oxidació, aplicable directament sobre ferro, sense necessitat d'imprimació.

MONTÓ LUXATÍN

flipbox-image
Esmalt laca de poliuretà setinat, d'alta qualitat, amb propietats antioxidants i recomanat en sistemes alcídicos sobre acer, fusta o obra.

MONTÓ MONTOSINTÉTIC

flipbox-image
Esmalt sintètic gliceroftálico brillant pigmentat de màxima qualitat, recomanat en sistemes alcídicos sobre acer, fusta o obra.

DURAVAL Fons fixador

flipbox-image
Emulsió acrílica a l'aigua amb una mida de partícula molt fi que confereix a l'producte un elevat poder de penetració i fixació. Propietats Principals: Molt bona capacitat de penetració i s'ha obtingut un elevat poder de fixació de l'material pulverulent. Alta resistència a l'alcalinitat de l'substrat. Molt alt rendiment, permet altes dilucions. Excel·lent resistència a l'exterior.

DURAVAL ALBALUX IMPRIMACIÓ

flipbox-image
Imprimació sintètica antioxidant per efecte barrera, per a ús general en suports metàl·lics.

DURAVAL ALBALUX IMPRIMACIÓ MULTIUSOS

flipbox-image
Imprimació acrílica a l'dissolvent per a superfícies de difícil adherència i propietats antioxidants per efecte barrera. Repintable amb 1 i 2 components.

DURAVAL ALBALUX ESMALT SINTÈTIC

flipbox-image
Esmalt alquídic anticorrosiu brillant d'altes prestacions i assecat ràpid, de gran resistència a l'exterior i a la intempèrie.

DURAVAL ALBALUX SELLADORA

flipbox-image
Imprimació sintètica que segella el porus en guix i fusta nova. Acabar amb un esmalt sintètic o una pintura plàstica.

DURAVAL SATINOL

flipbox-image
Esmalt-laca satinat a base de resines de poliuretà amb propietats anticorrosives, d'altes prestacions i assecat ràpid per a interior i exterior. Conté poliuretans i ceres que obtenen acabats de tacte sedós i excepcional resistència a cops, fregaments i ratllades. Amb conservant antifloridura. Filtre ultraviolada: Gran resistència a la intempèrie i retenció de la brillantor i del color. Fàcil aplicació, bona brochabilidad i anivellament.

JALLUT RAPIDOLIN

flipbox-image
Esmalt alquídiques decoratiu i protector, no amarilleante, molt brillant, amb elevada retenció del color i molt bona resistència a la intempèrie. Facilitat d'aplicació i repintat. Excel·lent adherència sobre totes les imprimacions convencionals.

JALLUT MINI DE FERRO

flipbox-image
Imprimació antioxidant amb gran poder d'humectació el que li permet adherir-se a fons sense preparació. Per al pintat i protecció de superfícies de ferro en estructures, recobriment d'altes prestacions.

JALLUT PRIMMER UNIVERSAL

flipbox-image
Imprimació sintètica anticorrosiva de gran adherència i rapidesa d'assecat. Idoni com imprimació d'ús general.

JALLUT SELLADORA FUSTA

flipbox-image
Producte sellant i enduridor de superfícies, de guix i fusta, utilitzat com a preparació per abans d'esmaltar o pintar amb pintura plàstica. Capacitat de farciment. Super escatable. Usos: Portes. Finestres.

Amb la garantia de les marques pioneres al sector