Ús específic

ACRIPOL PISCINES

flipbox-image
Pintura de poliuretà d'alta resistència desenvolupada per al pintat de piscines de polièster.

JALLUT ACRISOL

flipbox-image
Pintura acrílica, hidrodiluible, d'alta resistència a l'aigua i a el desgast. Gran adherència i fàcil aplicació, per al pintat de frontons, pistes de tennis, piscines, garatges, etc.

JALLUT JALPISCINA

flipbox-image
Pintura per a piscines acrílica a l'dissolvent. Suporta la pressió capil·lar evitant la formació de bombolles en les parets de les piscines.

MONTÓ MONTOSPORT POSEIDÓN

flipbox-image
Pintura semi-mat per a piscines de formigó, a l'clorocautxú, de molt bona resistència als agents químics, alcalinitat i humitats.

MONTÓ MONTOSPORT

flipbox-image
Pintura acrílica a l'aigua per sòls d'elevada resistència a la fricció ia la intempèrie.

MONTÓ EPOX AQUA

flipbox-image
Pintura epoxídica a l'aigua interior, per a ús en instal·lacions sanitàries o alimentàries, de dos components, per al pintat sobre parets directament o reforçades amb fibra de vidre teixida així com per al pintat de dipòsits d'aigua potable fixos.

MONTÓ ANTICALÒRICA

flipbox-image
Pintura anticalòrica a el dissolvent, de color negre i acabat mat, ideada per resistir temperatures de 400ºC. en règim continu.

MONTÓ MONTOEPOX TERRES

flipbox-image
Pintura epoxi multiús, de dos components a el dissolvent, ideal per al pintat de sòls i metalls als quals els confereix elevada resistència química i mecànica.

MONTÓ MAGNUM ECOLÒGIC

flipbox-image
Pintura plàstica amb certificat ecològic, d'alt rendiment cobriment i anivellament.

MONTÓ PAVIMONT

flipbox-image
Pintura a base de resines acríliques a el dissolvent, per a aplicar sobre ciment i asfalts amb bona resistència als àlcalis i als àcids. Especialment dissenyada per a senyalització.

MONTÓ CLOROCAUCHO

flipbox-image
Pintura a l'clorocautxú multiús, ideal per al pintat de sòls i metalls, als quals els confereix elevada resistència química i mecànica.

MONTÓ TIOWAY ANTITAQUES

flipbox-image
Pintura aïllant sense olor, enmig solvent, per a l'eliminació de fums i taques.

MONTÓ SMART ANTIRRADIACIONS

flipbox-image
Revestiment acrílic funcional a base de grafit. Ideal com a imprimació per l'atenuació dels nivells d'ones electromagnètiques gràcies a les seves propietats reflectiu-conductores.

MONTÓ QUITAMONT

flipbox-image
Decapant semigelificat d'acció ràpida. Per eliminar tot tipus de pintures sobre qualsevol suport. Exempt de clorur de metilè.

MONTÓ MONTOLIMP

flipbox-image
Producte en esprai llest a l'ús per a la conservació i tractament de materials de construcció o maçoneria mitjançant el control microbià i la contaminació per molsa, algues i fongs.

MONTÓ MONTOPLAS

flipbox-image
Additiu amb conservant antifloridura. Producte emprat per a la conservació de recobriments a l'aigua, mitjançant el control microbià, per tal de protegir la superfície.

DURAVAL ARES

flipbox-image
Pintura antitaques per parets i sostres, formulada amb la nova tecnologia Hydro PLIOLITE®. En base aquosa cobreix i bloqueja les taques de fums, greixos, humitats seques, etc.

DURAVAL ARES PLIOWAY

flipbox-image
Pintura antitaques per a parets i sostres, a força de resina Plioway Ultra, en base dissolvent. Cobreix i bloqueja les taques de nicotina, fum, humitats seques, greix, etc. Bona cobriment i adherència. Elimina l'olor de les superfícies amb humitats o després d'un incendi. No forma tensió de l'film. Extra mat, dissimula les imperfeccions de el suport. Alt nivell de blancor. No grogueja. Fàcil aplicació. No degota ni esquitxa. Repintable amb pintures a l'aigua.

JALLUT JALMUREX

flipbox-image
Pintura a l'dissolvent amb màxima adherència. Primari Anticarbonatació. Recobriment d'altes prestacions. Destinat a la restauració d'estades. Fixació de fums. Blanc i colors pastís.