Vernissos i esmalts

VERNISSOS I OLIS

MONTÓ ACQUA

flipbox-image
Vernís poliuretà a l'aigua, mat i transparent, ús per al vernissat de fustes on es desitgi bona resistència a la fricció i als detergents. Producte d'interiors.

TOLLENS Oli tarimes fusta

flipbox-image
Barreja d'olis naturals que impregna, nodreix i protegeix la fusta exposada a el sol i que amb el pas el temps ha perdut brillantor i color. No forma pel·lícula. Hidròfug. Resistent als raigs UV.

TOLLENS Oli teka

flipbox-image
Barreja d'olis naturals que impregnen, nodreixen i protegeixen la fusta exposada a el sol i que amb el pas el temps ha perdut brillantor i color. Evita que la fusta es posi gris. Hidròfug. Resistent als raigs UV.

TOLLENS Alta resistència brillant

flipbox-image
Vernís amb resines alquídiques de poliuretà que proporciona una gran resistència a cops, ratllades, a l'aigua, a les taques i una gran elasticitat. Acabat que ressalta el vetejat de la fusta.

TOLLENS Alta resistència satinat

flipbox-image
Vernís a l'aigua amb resines acríliques modificades amb poliuretà que proporciona una gran resistència a cops i ratllades, a l'aigua, a les taques i una gran elasticitat. No grogueja, sense olor i assecat ràpid. Ressalta el vetejat de la fusta.

TOLLENS Parquet i escales

flipbox-image
Vernís a l'aigua amb resines acrílic-uretanadas que proporciona una excel·lent resistència a l'abrasió, a l'impacte, a l'aigua i a les taques. Aspecte i tacte de fusta natural, gran transparència i assecat ràpid.

TOLLENS Climes extrems

flipbox-image
Vernís formulat amb resines alcídiques i filtres ultraviolats que proporcionen una gran elasticitat i resistència a condicions ambientals de gran humitat, xocs tèrmics, a l'efecte d'el sol i a el desgast. Gran retenció de la brillantor.

TOLLENS Vernís marí brillant

flipbox-image
Vernís amb resines alcídiques i filtres ultraviolats que proporciona una gran duresa i resistència a condicions ambientals de gran humitat i sotmeses a l'efecte de el sol i a el desgast. Gran retenció de la brillantor.

TOLLENS DECKING antilliscant

flipbox-image
Protector a porus obert, formulat en base a una solució trihíbrida amb resines acríliques, alcídiques i de poliuretà, que aporta duresa, elasticitat, resistència a l'abrasió i proporciona un desgast homogeni. Les seves partícules especials prevenen el lliscament en zones mullades. Impregnant, microporós, hidròfug. Amb Excel·lent resistència a l'acció de el sol gràcies als filtres ultraviolats de triple espectre.

TOLLENS Fons al disolvent incolor

flipbox-image
Protector llest a l'ús en base solvent per a fusta nova o ja tractada. Eficaç contra l'eliminació del corc, tèrmits, fongs destructors de la fusta i fongs de l'blavós. Penetra fàcilment i proporciona una preparació per al seu posterior tractament amb vernissos i protectors d'acabat.

TOLLENS Protector llarga durada mate

flipbox-image
Protector a porus obert (no forma pel·lícula) amb resines alcídiques de nivell molecular i alt contingut en oli amb gran capacitat d'impregnació. Resisteix l'acció de el sol a l'contenir filtre i pigments micropartícula captadors de raigs UV. Repel·leix l'aigua, regula la humitat de la fusta. De fàcil manteniment al no haver de polir. Conté conservant antifloridura per a la protecció superficial de la pel·lícula.

TOLLENS Protector llarga durada satinat

flipbox-image
Protector a porus obert (no forma pel·lícula) a l'aigua amb resines acríliques micropartícula que proporcionen una gran capacitat d'impregnació. Resisteix l'acció de el sol a l'contenir filtre UV d'ampli espectre i pigments micropartícula captadors de raigs UV. Repel·leix l'aigua, regula la humitat de la fusta. De fàcil manteniment al no haver de polir. Conté conservant antifloridura per a la protecció superficial de la pel·lícula.

CEDRIA Blanc Austràlia

flipbox-image
Lasur blanc intens amb filtres solars que combina les últimes tendències decoratives amb els avenços en tecnologia per a fusta. Bloqueja els tanins i exsudats i evita les taques negres que aquests produeixen. Protegeix i manté la blancor fins i tot en fustes resinoses, respecta l'aspecte natural de les betes i no grogueja. Eficaç protecció de l'film. altament Hidròfug.

CEDRIA BARNI-SOL

flipbox-image
Lasur incolor a porus obert d'alt contingut en sòlids que ofereix màxima durabilitat i flexibilitat interna. Important:: En fustes exposades a el sol cal aplicar prèviament un lasur pigmentat per reforçar l'acció solar. Extraordinària resistència als raigs U.V. No quartera, de manera que en el manteniment no cal polir.

CEDRIA FONS[:es}FONDO

flipbox-image
Base impregnant especialment indicada per protegir fustes noves coníferes i frondoses. Protegeix contra fongs i insectes xilòfags (corcs i tèrmits). Estabilitza la fusta, evita reansorviments. Afavoreix l'estabilitat dimensional de la fusta. Hidròfug, repel·leix l'aigua.

CEDRIA DEKOR-LASUR

flipbox-image
Lasur a porus obert a força de resines acríliques amb pigments de colors transparents. Sense olor. Fàcil Aplicació. Doble protecció als raigs U.V. Eficaç protecció de l'film. Hidròfug: repel·leix l'aigua i regula la humitat.

CEDRIA FON-TIN

flipbox-image
Lasur mat en color i incolor per tenyir i protegir tot tipus de fustes. Acció bloquejadora de tanins. Excel·lent penetració i adherència. Eficaç protecció de l'film. Hidròfug, repel·leix l'aigua.

CEDRIA NANO Tarimes[:es}Tarimas

flipbox-image
Lasur per a terres i tarimes. Basat en la nanotecnologia. Resistent a l'aigua salada. Opcionalment antilliscant. Protegeix la fusta de l'aigua salada. Inalterable almenys 18 mesos seguint els processos d'aplicació indicats. Màxima durabilitat amb ultra filtres U.V.

CEDRIA SOL-LASUR

flipbox-image
Lasur incolor a porus obert a força de resines acríliques amb ultra filtres solars. Augmenta la resistència a l'acabat de fustes exposades a exteriors. Important: A fustes exposades a el sol cal aplicar prèviament un lasur pigmentat per reforçar l'acció solar doncs un lasur incolor és insuficient. Sense olor. Hidròfug: repel·leix l'aigua i regula la humitat. No altera el color natural de la fusta.

ESMALTS I IMPRIMACIONS

TOLLENS ESMALT ALTA BRILLANTOR

flipbox-image
Esmalt antioxidant brillant a l'aigua. Formulat amb resines de nova generació que permeten l'aplicació directa sobre ferro i òxid sense imprimació prèvia, també li aporten gran flexibilitat i duresa per pintar sobre fusta i altres superfícies amb una gran resistència a la intempèrie, gràcies també al seu alt nivell de brillantor. La seva bona brotxabilitat i cobriment permet aconseguir acabats de gran qualitat.

TOLLENS SATINAT SEDA

flipbox-image
Esmalt a l'aigua d'acabat extra mat, formulat amb resines acríliques que no groguegen a l'interior i additius especials que repel·leixen les taques. Molt rentable i resistent als cops i ratllades. La seva excel·lent anivellació, brotxabilitat i cobriment permeten aconseguir acabats de gran qualitat.

TOLLENS ESMALT EXTRA MATE

flipbox-image
Esmalt a l'aigua d'acabat extra mat, formulat amb resines acríliques que no groguegen a l'interior i additius especials que repel·leixen les taques. Molt rentable i resistent als cops i ratllades. La seva excel·lent anivellació, brotxabilitat i cobriment permeten aconseguir acabats de gran qualitat.

TOLLENS ANTIOXIDANT

flipbox-image
Esmalt antioxidant d'acabat pavonat (gra fi) que s'aplica directe sobre ferro i òxid. Amb pigments anticorrosius de zinc actius i partícules de ferro micáceo d'alta laminaridad, ofereix una excel·lent protecció contra l'oxidació.

TOLLENS ANTIOXIDANT FORJA

flipbox-image
Esmalt antioxidant d'acabat pavonat (gra fi) que s'aplica directe sobre ferro i òxid. Amb pigments anticorrosius de zinc actius i partícules de ferro micáceo d'alta laminaridad, ofereix una excel·lent protecció contra l'oxidació.

TOLLENS IMPRIMACIÓ MÀXIMA ADHERÈNCIA

flipbox-image
Imprimació multiús per a suports de difícil adherència.

TOLLENS esmalt rajoles

flipbox-image
Esmalt brillant a l'aigua formulat amb resines de poliuretà i conservant antifloridura per a pintar les rajoles en cuines i banys sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt mobles

flipbox-image
Esmalt setinat a l'aigua formulat amb resines de poliuretà i acríliques per a pintar armaris de melamina i de fusta envernissada en cuines i banys. Amb conservant antifloridura. Sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt xemeneies

flipbox-image
Esmalt setinat negre resistent a altes temperatures (fins a 360 ºC) per a pintar xemeneies, canonades i estufes de ferro en interior i exterior sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt radiadors

flipbox-image
Esmalt setinat a l'aigua formulat amb resines de poliuretà i acríliques que resisteix temperatures de fins a 90ºC. Amb conservant antifloridura. Sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS esmalt sanitaris

flipbox-image
Esmalt brillant de poliuretà i de dos components per a pintar superfícies ceràmiques com sanitaris i rajoles sense necessitat d'imprimació prèvia.

TOLLENS efecte pissarra

flipbox-image
Pintura a l'aigua d'acabat similar a les pissarres tradicionals per guix.

TOLLENS PREPARADOR SUPERFÍCIES

flipbox-image
Netejador professional que elimina el greix, la brutícia, la nicotina i el sutge de la superfície a pintar. Permet una bona adherència de la pintura. Ideal per racons de difícil accés.

OWATROL OIL

Oli versàtil i altament penetrant. Seca a l'aire. Es pot emprar només o com a additiu per a pintura. Quan s'empra sol, proporciona un acabat resistent i flexible, eliminant l'excés d'humitat i aire; desplaçant de l'metall rovellat, i frenant l'oxidació. Satura els porus de la fusta seca per evitar l'escrostonat de la pintura. Afegit a qualsevol pintura a base d'oli o alquídica, proporciona major temps d'obertura, major fluïdesa, adhesió més forta i manté la qualitat inherent de la pintura sense afectar la seva aparença o temps d'assecat.

REVETÓN ESMALT SINTÈTIC

flipbox-image
Per a la protecció de superfícies metàl·liques que requereixin bona resistència a la corrosió (portes, finestres, reixes, tanques, arrambadors, tubs de conducció, vehicles industrials, exteriors de dipòsits, etc.)

MONTÓ ACRIPOL

flipbox-image
Superesmalte acrílic-poliuretà, de dos components, reticulat amb poliuretans alifàtics que compleix les màximes exigències en decoració.

MONTÓ FERRORITE

flipbox-image
Esmalt antioxidant brillant, d'elevada protecció contra la corrosió. Aplicable directament sobre ferro sense necessitat d'imprimació i sobre ferro amb signes d'oxidació.

MONTÓ FERRORITE FORJA

flipbox-image
Esmalt antioxidant efecte forja, d'elevada protecció contra l'oxidació, aplicable directament sobre ferro, sense necessitat d'imprimació.

MONTÓ LUXATÍN

flipbox-image
Esmalt laca de poliuretà setinat, d'alta qualitat, amb propietats antioxidants i recomanat en sistemes alcídicos sobre acer, fusta o obra.

MONTÓ MONTOSINTÉTIC

flipbox-image
Esmalt sintètic gliceroftálico brillant pigmentat de màxima qualitat, recomanat en sistemes alcídicos sobre acer, fusta o obra.

DURAVAL Fons fixador

flipbox-image
Emulsió acrílica a l'aigua amb una mida de partícula molt fi que confereix a l'producte un elevat poder de penetració i fixació. Propietats Principals: Molt bona capacitat de penetració i s'ha obtingut un elevat poder de fixació de l'material pulverulent. Alta resistència a l'alcalinitat de l'substrat. Molt alt rendiment, permet altes dilucions. Excel·lent resistència a l'exterior.

DURAVAL ALBALUX IMPRIMACIÓ

flipbox-image
Imprimació sintètica antioxidant per efecte barrera, per a ús general en suports metàl·lics.

DURAVAL ALBALUX IMPRIMACIÓ MULTIUSOS

flipbox-image
Imprimació acrílica a l'dissolvent per a superfícies de difícil adherència i propietats antioxidants per efecte barrera. Repintable amb 1 i 2 components.

DURAVAL ALBALUX ESMALT SINTÈTIC

flipbox-image
Esmalt alquídic anticorrosiu brillant d'altes prestacions i assecat ràpid, de gran resistència a l'exterior i a la intempèrie.

DURAVAL ALBALUX SELLADORA

flipbox-image
Imprimació sintètica que segella el porus en guix i fusta nova. Acabar amb un esmalt sintètic o una pintura plàstica.

DURAVAL SATINOL

flipbox-image
Esmalt-laca satinat a base de resines de poliuretà amb propietats anticorrosives, d'altes prestacions i assecat ràpid per a interior i exterior. Conté poliuretans i ceres que obtenen acabats de tacte sedós i excepcional resistència a cops, fregaments i ratllades. Amb conservant antifloridura. Filtre ultraviolada: Gran resistència a la intempèrie i retenció de la brillantor i del color. Fàcil aplicació, bona brochabilidad i anivellament.

JALLUT RAPIDOLIN

flipbox-image
Esmalt alquídiques decoratiu i protector, no amarilleante, molt brillant, amb elevada retenció del color i molt bona resistència a la intempèrie. Facilitat d'aplicació i repintat. Excel·lent adherència sobre totes les imprimacions convencionals.

JALLUT MINI DE FERRO

flipbox-image
Imprimació antioxidant amb gran poder d'humectació el que li permet adherir-se a fons sense preparació. Per al pintat i protecció de superfícies de ferro en estructures, recobriment d'altes prestacions.

JALLUT PRIMMER UNIVERSAL

flipbox-image
Imprimació sintètica anticorrosiva de gran adherència i rapidesa d'assecat. Idoni com imprimació d'ús general.

JALLUT SELLADORA FUSTA

flipbox-image
Producte sellant i enduridor de superfícies, de guix i fusta, utilitzat com a preparació per abans d'esmaltar o pintar amb pintura plàstica. Capacitat de farciment. Super escatable. Usos: Portes. Finestres.